http://www.tramex.nl/nieuwsbrief-32.html
 
Tramex lastechnische groothandel
December 2014

Nieuwsbrief 32

 
 
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT
EWM LASAPPARATUUR

Lasmachines van Duits marktleider EWM nieuw in ons assortiment
Vanaf heden is Tramex officieel dealer en importeur van EWM lasmachines. Met deze nieuwste samenwerking wordt ons aanbod uitgebreid met kwaliteits lasmachines en apparatuur die beschikken over state-of-the-art lastechnologie.

EWM is een van de meest toonaangevende fabrikanten van lasapparatuur en doet er alles aan om, mede door hun schat aan kennis met betrekking tot lastechniek, continu vernieuwend te zijn.
Innovatie is een van de kernwaarden van de organisatie wat ook blijkt uit de unieke en gepatenteerde lasprocessen die men in de loop der jaren in de markt heeft gezet. Door te blijven ontwikkelen en vooral niet de klant uit het oog te verliezen weet EWM een zeer compleet assortiment te bieden, waardoor aan alle wensen en disciplines van de professionele lasmarkt kan worden voldaan.

Naast de top apparatuur van Selco en CEA die wij natuurlijk blijven voeren, is Tramex is zeer verheugd om met de toevoeging van de producten van EWM het top assortiment te completeren.

De hoogwaardige kwaliteit waar EWM voor staat vertaald zich onder meer in de typische Duitse degelijkheid van de machines. Dat EWM zelf een rotsvast vertrouwen heeft in de betrouwbaarheid van hun producten blijkt ook wel uit het feit dat klanten een volledige fabrieksgarantie voor de duur van 3 jaar krijgen op al hun lasmachines.

Uit het zeer brede aanbod van EWM biedt Tramex u een keur aan onder meer mig-, tig- , pulsmig- en electrodenmachines.

Wenst u meer informatie te ontvangen over de producten en machines van EWM?
Neem dan contact met ons op:
Tel.nr.: 024-3776754
E-mail : info@tramex.nl

Of neem alvast een kijkje op onze website.
migmachines
tigmachines
elektrodenmachines

>    Lees verder
EWM-nieuwsbrief1.jpg EWM-nieuwsbrief2.jpg EWM-nieuwsbrief3.jpg
 
 
 
 
SLUITING FEESTDAGEN

Graag willen wij u er op attent maken dat wij in verband met de feestdagen gesloten zijn van 25 december 2014 t/m 4 januari 2015.

Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking.
Wij wensen u prettige kerstdagen en een goed en gezond 2015.
Ook in 2015 staan wij graag weer voor u klaar.
kerstballen met kerstman.gif