http://www.tramex.nl/nieuwsbrief-46.html
 
Tramex lastechnische groothandel
Oktober 2016
 
 
NIEUW IN ONS ASSORTIMENT:
BLANKE MIGDRAAD ITALFIL EVO

Tramex heeft een nieuwe blanke MIG/MAG-draad op basis van innovatieve technologie in het assortiment

De EVO migdraad is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen en -eisen van vandaag de dag, die alsmaar extremer worden.
EVO staat voor evolutie: met de in de loop der jaren opgedane ervaring en expertise heeft ITALFIL een innovatief product ontworpen dat aan de wensen van zelfs de meest veeleisende klanten voldoet.
Hierbij is uitgegaan van de voortdurende verbetering van de lasprestaties, de behoefte om onderhoud en stilstand van de lasapparatuur te verminderen, en niet in het minst de kwaliteit van de las zelf.
De klant aan wiens behoeften niet kan worden beantwoord door de bestaande verkoperde of blanke productgroepen, vindt in EVO een lasdraad zonder weerga!
italfil_logo.jpg Blanco-regel.jpg Blanco-regel.jpg Blanco-regel.jpg Blanco-regel.jpg Italfil-blanke-lasdraad-EVO.jpg
 
 

De voordelen van de Italfil EVO blanke migdraad:

  • Constante voeding en doorvoer, zonder trillingen
  • Geschikt voor lastoepassingen met hoge stroomsterkte (>400 A) en snelheden (12-18 m/min)
  • Uitstekende boogstabiliteit
  • Geen problemen met vervuiling in de liner
  • Groene technologie, beter voor mens en milieu.
    Tests in overeenstemming met EN ISO 15011-1, uitgevoerd in het Italiaanse Lasinstituut, tonen een afname van de uitstoot van lasrook met 8% en 75% minder koperdampen aan. Dit maakt EVO draad bij uitstek geschikt voor gebruik bij handmatig lassen in een omgeving met beperkte luchtcirculatie.
  • Spatreductie: bij het lassen met gas M21 (gemengd Argon) is sprake van een significante afname van het aantal lasspetters en een zeer beperkte aanwezigheid van - eenvoudig te verwijderen - silicaten.