http://www.tramex.nl/nieuwsbrief-7.html
 
Tramex lastechnische groothandel
Oktober 2011
 
 
Geachte relatie,

Indien u de afgelopen weken bij ons in de showroom bent geweest is het u waarschijnlijk al opgevallen. In de vakantieperiode hebben wij de gehele showroom flink onder handen genomen.
Alle stellingen zijn vernieuwd, waarbij veel TL-verlichting is vervangen door zuinige LED lampen. De muren en ook de buitenkant van ons pand hebben een lik verf gekregen.

Ook in ons assortiment hebben wij een aantal nieuwe producten opgenomen. De tigtoortsen van Trafimet zijn uitgebreid met de TPRO lijn. Het USAG handgereedschapprogramma is fors uitgebreid, evenals het schuren&slijpen programma van CIBO met de handige Time Saving Kits. Het Metabo programma is uitgebreid met de nieuwe unieke INOX accumachines voor het bewerken van roestvast staal.

Naast al deze nieuwe producten kunt u natuurlijk nog steeds bij ons terecht voor al uw vertrouwde producten. Extra aandacht willen wij vragen voor de mogelijkheid tot het laten onderhouden en keuren van uw machines en gereedschap.
Laat uw (las)machines regelmatig onderhouden en keuren, dit voorkomt storingen en zorgt voor een langere levensduur van uw machines. Tramex kan dit voor u verzorgen door een van onze gediplomeerde monteurs die uw machines keuren overeenkomstig de regels gesteld door het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN 3140).

Kom gerust eens kijken in onze vernieuwde showroom en laat u informeren door onze medewerkers, de koffie staat voor u klaar!
Veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief.

Hartelijke groet,
Oscar Leijting
Marcel van Ewijk
tramex.jpg
 
 
 
 
> Nieuwe producten van Metabo
 
 
WERELDPRIMEUR! Het nieuwe Metabo-accuprogramma voor roestvast staal

Geen stopcontact. Geen corrosie. Maar grenzeloze perfectie.

Vanaf nu beslist uzelf waar u wilt werken. En niet het stopcontact. Het unieke 'Triple M'-concept van Metabo met de allernieuwste lithium-ionen-accutechnologie, zware motoren met hoog vermogen geven u de beste prestaties.

Bovendien kunt u, door de AIR COOLED-oplaadtechnologie, rekenen op een langere levensduur en een 30% kortere oplaadtijd. Tevens profiteert u van een compatibel systeem met een accu-interface voor het gehele programma. Dat bespaart u direct veel geld aangezien u alle machines met slechts één accutype, en daarmee slechts één oplader, van stroom kunt voorzien.

Het unieke aan deze accu's is, dat ze draaibaar zijn zodat ook moeilijk toegankelijke plaatsen bereikbaar zijn.
accuprogramma.jpg
 
 
 
 
Metabo accu-slijper W 18 LTX 125 INOX

Inclusief toebehoren

's-Werelds eerste haakse accu-slijper voor roestvast staal. Met optimaal toerental voor een perfect roestvast stalen oppervlak.

Netto aktieprijs: € 539,90

>    Lees verder
W18LTX125.jpg
 
 
 
 
Metabo accu-bandvijl BF 18 LTX 90

Inclusief toebehoren

Wereldwijd de eerste accu-bandvijl. Handzaam tot in de kleinste hoekjes, schuurarm 270° zwenkbaar voor gaaf slijpen.

Netto aktieprijs: € 599,90

>    Lees verder
BF18LTX90.jpg
 
 
 
 
Metabo accu-binnenhoekslijper KNS 18 LTX 150

Inclusief toebehoren

Wereldwijd de eerste accu-binnenhoekslijper. Perfect schuren zonder het oppervlak te beschadigen: de roestvast stalen flens en aluminium arm zorgen ervoor dat het uitermate gevoelige roestvast staal een edele uitstraling houdt.

Netto aktieprijs: € 729,90

>    Lees verder
KNS18LTX150.jpg
 
 
 
 
Metabo accu-satineermachine S 18 LTX 115

Inclusief toebehoren

De nieuwe accu-satineermachine van Metabo: verlaagd toerental en maximale kracht. In toerental verlaagd voor de koele bewerking van roestvast stalen oppervlakken. De satineermachine van Metabo is zowel erg geschikt voor het grof schuren als ook voor tot op spiegelglas polijsten.

Netto aktieprijs: € 629,90

>    Lees verder
S18LTX115.jpg
 
 
 
 
Binnenkort ook verkrijgbaar

Metabo accu-buizenschuurmachine RB18LTX, inclusief toebehoren

>    Lees verder
RB18LTX.jpg
 
 
 
 
> Nieuwe product van Fein
 
 
GRIT bandslijpmachine van Fein

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT

Voor een perfect resultaat... Exact passend uitslijpen in enkele seconden bepaart u het tijdrovende inslijpen en aflazen.

Een universele bandslijpmachine voor allerlei afbraam- en slijpwerkwerzaamheden:
  • Omgebouwd tot een complete Radiusslijpmachine in een handomdraai
  • Standaard uitgevoerd met diepte aanslag, dwarsslede en snelspanklem uit RVS
Bekijk de folder van GRIT voor meer informatie.
grit.jpg
 
 
 
 
> Productinformatie CIBO
 
 
Time Saving Kits

Met de Time Saving Kits heeft Cibo voor u 6 oplossingen uitgewerkt, specifiek voor de bewerking van RVS. In een Kit vindt u alles wat u nodig heeft om uw RVS werkstuk op een professionele manier af te werken.

Binnenin de doos vindt u een uitgekiend gamma aan innovatieve schuurproducten die speciaal werden samengesteld per specifieke toepassing.

Kijk naar de gedetailleerde instructievideo's vol handige tips en truuks. Klik op de onderstaande link 'Lees verder' om de time saving kits in onze webwinkel te bekijken.

>    Lees verder
timesavingkit.jpg
 
 
 
 
> Digitaal prikbord
 
 
Tramex brengt mensen en bedrijven met elkaar in contact!

Bent u op zoek naar een dienst of product? Of wilt u deze juist onder de aandacht brengen?
Heeft u werk dat u wilt uitbesteden? Of heeft u tijdelijk nog wat mankracht over voor een collega?
Heeft u advies nodig? Of heeft uzelf nog goede tips?
Bent u op zoek naar een lasschool? Of geeft uzelf cursussen en bent u op zoek naar cursisten?
Kortom: kunt u iets voor een ander betekenen of hoopt u dat een ander iets voor u kan betekenen?

Laat dan nu uw bericht plaatsen op ons Digitaal Prikbord.
prikbord.jpg
 
 
 
 
> Bedrijf in Beeld
 
 
Combi-tech

Combi-tech in Uden is een jong, energiek bedrijf dat oplossingen biedt op het gebied van ontwerp en de productie van metalen producten. Met 18 jaar ervaring in de metaalsector kunnen zij iedere oplossing bieden die past bij uw wens.

Het specialisme van Combi-tech ligt in de toelevering van plaatwerk, zowel halffabrikaten als complete producten.

In maart van 2011 is Combi-tech verhuisd naar een nieuwe locatie in Uden. De regio Brabant is een uitstekende uitvalsbasis, een regio waar veel vraag is naar snelle en accurate diensten.

Bas van Pelt, oprichter van Combi-tech, vertelt: "Met een team van enthousiaste medewerkers proberen wij, met een eigen engineeringafdeling en onze opgedane ervaring, een pasklaar product te verwezenlijken, in korte tijd, met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Met onze nieuwe Mazak markIII lasermachine zijn we in staat onbemand 24 uur per dag te produceren."

De producten van Combi-tech vinden inmiddels hun weg naar klanten in alle hoeken van Nederland en Duitsland. Deze snel groeiende klantenkring dwingt Combi-tech tot een perfecte organisatie, waarbij aandacht is voor hoogwaardige machines met deskundige medewerkers.

"Ook voor de inkoop van lasmaterialen, (snij)gassen en dergelijke hebben wij gezocht naar een gedegen partner. Deze hebben we gevonden in Tramex en Air Products, onze partner in deze uitdagende tijd!", aldus Bas van Pelt.

Combi-tech
Zadelmakerstraat 9
5405 BR Uden
0413 74 50 10
www.combi-tech.com

Wilt u uw bedrijf ook aan collegabedrijven presenteren in onze nieuwsbrief, meld u dan aan voor een bedrijfspresentatie via oleijting@tramex.nl.
combi-tech.jpg