http://www.tramex.nl/nieuwsbrief-70.html
 
Tramex lastechnische groothandel
Maart 2019
 
 
PLASMAMACHINE SELCO SABER 70
PRIJS PER STUK: € 2.750,00 NETTO
INCL. TOORTS EN AARDKABEL

De Selco Saber 70 plasmasnijmachine is een uiterst innovatief plasmasnijmachine met invertertechnologie. Hij is zeer compact, gebruiksvriendelijk en geschikt voor nauwkeurige snijvlakken.
De Saber 70 is ideaal voor alle onderhoudswerk, op de bouwplaats en in de werkplaats, en voor alle soorten materialen, vlakke en geperforeerde plaat.

De Saber chp stroombronnen zijn uitgerust met moderne veiligheidssystemen en controleren de juiste werking: gas-alarm, snijtoorts-alarm en testgasfunctie.

De Saber chp is uitgerust met green@wave technologie wat zorgt voor een extreem hoge vermogensfactor, wat een zeer hoog rendement in stroomopname van het net mogelijk maakt, waardoor het stroomverbruik wordt verminderd.

De exclusieve Selco-kleuren-iPanel toont op eenvoudige en duidelijke wijze de belangrijkste bedieningsparameters.
Naast het tonen van de belangrijkste instellingen laat het iPanel de gebruiker ook het verloop van het snijproces zien en toont de display de maximale snijdikte voor het opgegeven materiaal. Er kunnen 64 snijprogramma's worden opgeslagen en beheerd, die door de gebruiker kunnen worden aangepast.


>    Lees verder
Blanco-regel.jpg Blanco-regel.jpg Blanco-regel.jpg Selco-SABER-70-CHP-2017-640x480.jpg Blanco-regel.jpg Blanco-regel.jpg Blanco-regel.jpg SABER-70-CHP-2017 torcia + massa.jpg
 
 
Selco Saber 70 specificaties.jpg
 
 
> VLIJMSCHERPE AANBIEDING

CIBO LAMELLENSCHIJVEN EN SNIJSCHIJVEN

PROFITEER NOG TOT 30 APRIL VAN ONDERSTAANDE ACTIE
CIBO promotieactie_snij_en_lamellenschijven_maart-april 2019_Deel1.jpg
CIBO promotieactie_snij_en_lamellenschijven_maart-april 2019_Deel2.jpg