sub_headerklein5.jpg

Diensten van Tramex

blokklein_lastoortsen.jpg

Wederverkoop

Tramex is exclusief importeur in Nederland van Trafimet lastoortsen, slijtonderdelen en accessoires. Zoekt u een dealer in de buurt? Neem contact met ons op.
Lees verder...

blok_bezorgen.jpg

Bezorgdienst

Tramex heeft een eigen bezorgdienst. Binnen een straal van 50 km komen wij uw bestelling afleveren, ook in Duitsland!
Lees verder...

blok_service.jpg

Onderhoud

Met eigen servicevoertuigen kunt u bij Tramex gegarandeerd terugvallen op een 24-uurs servicedienst aan huis.
Lees verder...

blok_keuringen.jpg

Keuringen

Wij keuren uw apparatuur volgens de NEN-EN-IEC 60974-4 norm en valideren volgens de norm 50504. De inspecties worden door onze monteurs met speciale testapparatuur uitgevoerd. Van iedere, door ons gekeurde en/of gevalideerde machine, ontvangt u een certificaat met de keuringsresultaten.
Lees verder...

blok_energiebesparing.jpg

Bespaar- en efficiencyadviezen

Onze visie is: lassen kan altijd efficiënter. Wij lopen graag met u het totale bedrijfsproces door om te zien waar er tijd, geld of energie kan worden bespaard.
Lees verder...

blok_schonelucht.jpg

Schone lucht-adviezen

In Nederland controleert de Arbeidsinspectie de arbeidsomstandigheden. De eisen op het gebied van bestrijding van de binnenluchtvervuiling worden steeds strenger.
Lees verder...

blok_automatisering.jpg

Automatiserings/mechanisatie-adviezen

Tramex heeft ruime ervaring met het efficiënter inrichten van bedrijfsprocessen. Soms is het verstandig om bepaalde handelingen te automatiseren waardoor medewerkers efficiënter kunnen worden ingezet.
Lees verder...

Gecertificeerd gasleverancier

De keuze van het juiste beschermgas wordt vaak als lastig ervaren. Toch is de juiste keuze van het grootste belang voor het resultaat van de las.
Lees verder...

Aanmelden nieuwsbrief

Occasions

Wist u dat u bij ons ook occasions op het gebied van las- en snijapparatuur kunt kopen? Raadpleeg de pagina Occasions voor meer informatie.

Verhuur

Wist u dat u bij Tramex ook lasmachines, snijmachines, rookventilatoren en andere apparatuur kunt huren? Raadpleeg de pagina Verhuur voor meer informatie.