sub_headerklein3.jpg

Referenties

Tramex levert kwalitatieve lastechnische producten en heeft specifieke vakkennis die tot uiting komen binnen een aantal marktgebieden. Binnen deze marktgebieden is veel expertise opgedaan waardoor Tramex uitstekend kan adviseren bij het maken van materiaalkeuze of wanneer processen efficiënter moeten worden ingericht.

blok_scheepsbouw.jpg

Scheepsbouw

Het lassen van scheepsonderdelen is een vak apart. Binnen de scheepsbouw worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en sterkte van de lasnaden. Daarom is het belangrijk dat de juiste materialen worden gebruikt. Tramex adviseert u bij het kiezen van het juiste materiaal en de juiste apparatuur.

blok_constructie.jpg

Constructie

In de constructie wordt gewerkt aan zeer diverse projecten. Ieder project heeft weer eigen uitdagingen en specificaties. Voor iedere situatie is er wel een passend product te vinden. Tramex levert lasproducten voor onder andere utiliteitsbouw, bruggenbouw, wegenbouw, enzovoort.

blok_installatie.jpg

Installatie

Het lassen van leidingwerk zoals koelleidingen en ringleidingen is een vak apart. Ook voor dit laswerk moet vooraf de juiste materiaalkeuze worden gemaakt. Dit is vaak eenvoudig maar soms ook wat lastiger. En dan kan Tramex u uitstekend adviseren. Tramex staat bovendien in direct contact met de diverse leveranciers en kan bij zeer complexe vraagstukken terugvallen op de productkennis die daar aanwezig is. Zo komen we altijd tot de juiste oplossing!

blok_onderwijs.jpg

Onderwijs

Tramex werkt grensoverschrijdend en slaat de brug tussen het onderwijs en de industrie. Wij kennen de theorie en weten hoe deze dagelijks in de praktijk wordt toegepast. Wij adviseren docenten bij de inrichting van praktijkruimtes met betrekking tot de juiste keuze voor ruimtelijke afzuiging, persoonlijke bescherming en de lasapparatuur.

blok_maintenance.jpg

Onderhoud/technische dienst

Tramex heeft de know-how in huis wanneer het gaat om technisch advies voor specifieke projecten van bijvoorbeeld een ziekenhuis, de politie of de brandweer. Wij werken regelmatig met technische diensten samen en adviseren op het gebied van aankoop, verhuur of gebruik.

blok_automotive.jpg

Automotive

In de auto-industrie gaat men steeds vaker over op het gebruik van aluminium, verzinkte plaat en lichtgewicht materialen in samenhang met hard staal. Tramex adviseert op het gebied van apparatuurkeuze en eventuele lasautomatisering.

Aanmelden nieuwsbrief